Sang/musikk

Underholdning

Trenger du underholdning til ditt arrangement? – Et møte, en bursdag eller en annen anledning hvor dere ønsker sang. Ta kontakt så tilpasser vi ditt arrangement!

Bryllup, dåp/navnefest eller begravelse

Sang og musikk hører hjemme ved livets store skift. Forslag til sanger finner du på artikler. Jeg synger også sanger utover de som står der og kan knytte til meg flere sangere ved behov. Kanskje er det en sang som er spesiell for deg/dere i denne sammenhengen?

Undervisning/Bedriftskor

Kunne dere tenkt dere å opptre selv? Jeg gir sangundervisning både individuelt og i gruppe. Har også erfaring med å sette sammen og dirigere "bedriftskor" slik at dere selv kan stå for underholdningen. Ta kontakt for informasjon.

Mezzosopranen Paro

Interessen for sang og musikk alltid vært en viktig del av mitt liv og som 6-åring startet jeg min korkarriere. Dette har ført meg gjennom mange spennende opptredener både solistisk og i gruppe, blant annet som medlem av Bodøs profesjonelle vokalensemble, VocalART.

Har blant annet bachelor i musikk fra Høgskolen i Bodø (Universitet i Nordland), med fordypning i klassisk sang med Regine V. Strøm som lærer. Mitt daglige virke er som dirigent for Tverlandskoret og Chorus Novus (Rognan). I tillegg gir jeg sangtimer, synger i duoen Pathos og jobber freelance med sang/musikk og magedans.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Kontakt & Info

Ønsker du å bestille en opptreden, undervisning eller har andre forespørsler er det bare å ta kontakt »